Over ons

Kadolokaal is een initiatief van Koen van den Boomen en Kim Berkers. Koen houdt zich vooral bezig met de ontwikkeling van concepten waarbij internet wordt gecombineerd met de fysieke wereld. Kim is een echt marketingdier! Met haar frisse blik zorgt zij ervoor dat winkeliers op een originele manier onder de aandacht komen bij consumenten.

Koen en Kim hebben hun beide krachten gebundeld en werken nu met veel enthousiasme samen om van Kadolokaal een regionaal succes te maken.

De vestiging in Roermond wordt gerund door Daisy Deckers. Ze komt uit een ondernemersgezin en woont al jaren in deze pittoreske stad. Ze heeft een jarenlange ervaring opgebouwd bij diverse Roermondse winkels. Met al haar enthousiasme staat Daisy klaar om consumenten te helpen bij het uitzoeken van een leuk en origineel kado!

De vestiging in Someren wordt beheerd door Karlijn Swinkels. Daarbij krijgt ze alle ondersteuning van haar moeder Antoinette. Dit vrolijke duo zorgt ervoor dat je je als klant gelijk thuis voelt in de winkel. Niets is hen teveel om jou te helpen aan het leukste kadootje.